Terhesség

Jo napot kivanok. Azert fordultam onokhoz mert a parommal nagyon szeretnenk babat mar 4 honapja probalkozunk de semmi.Hypotyreozisom van menstruaciom rendszertelen. Menstruacio elott eles alhasi szuro fajdalmaim vannak szinte mar elviselhetetlen. Ami meg gondot okoz a gyakori vizeles.Koszonom a valaszt.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza nőgyógyászati kérdés témában

Kedves Kérdező!

Az alapokat kell először rendbe tenni. Mindenképp be kell állítani a pajzsmirigyfunkciót, mert addig, amíg ez be nem áll a megfelelő értékre, addig a teherbe esés és a terhesség kiviselése se lesz egyszerű. Endokrinológust keressen fel, és mondja el, hogy babát szeretne, mert ez befolyásolja a célértéket. A menseszavar miatt forduljon nőgyógyászhoz, mert vizsgálatok szükségesek a probléma okának tisztázására, illetve gyógyszeres segítségre is szükség lehet. Sok sikert!

Kérdés: 2011. január 18., 23:01; Megválaszolva: 2011. január 19., 12:00
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma