• Terhességmegszakítás után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Sajnos a 19 hetes terhességemet fejlődési rendellenesség miatt meg kellett szakítani múlt hónapban. A zárójelentést kiállító orvos a kórházban azt mondta 3 hónapot kell várni az új próbálkozásig, a 4 hetes kontrollt végző orvos viszont 6 hónapot javasolt. A kérdésem az, hogy mi történik ha csak 3 hónapot várunk és szerencsés esetben már a 4. ciklusban teherbe tudok esni? Nagyobb az esélye hogy nem marad meg a baba ha korán teherbe esek a terhességmegszakítás után? Miért? Válaszát előre is nagyon nagyon köszönöm!! Dia

        Dr. Deli Tamás válasza a terhességmegszakítás témában

        Kedves Dia! Ha három mensest várnak és utána esik teherbe, ebből nem származik semmi probléma. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 18., 20:25; Megválaszolva: 2011. január 22., 19:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: