• Nőgyógyászat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb 3 honapja voltam méhnyakrák szürése,vissza jött az eredmény hogy a citologiám nem jó vissza mentem a dokihoz és irt fel egy jod tartalmu kuppo.Február végeén kell vissza mennem egy ujabb méhnyakrák szürésre nagyon félek az eredménytöl.Lehet valami komolyabb problémám van?Ha igen utána mi lesz?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a rákszűrés témában

        Kedves Hölgyem4 ezt előre megjósolni nem lehet. A gyulladás okozhatja a rossz citológiai eredményt, ha ez kezelve lesz, akkor lesz objektív eredmény.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 18., 15:55; Megválaszolva: 2011. január 19., 10:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés