• Ez vajon mit jelenthet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kp. nagy méh anteflexióban, jobb oldal szabad, bal oldalon homályos határu cystikus res. Ép hámmal fedett portió, Norm fluor. Szeretném megtudni, hogy ez jelenthet e olyan tévedést, mint kisebbik fiam esetében, hogy az első ultrahang azt mutatta, hogy cystám van, a következőnél, meg közölte egy másik orvos, hogy gratulál, 8 hetes terhes vagyok.

        Dr. Deli Tamás válasza a nőgyógyászat témában

        Tisztelt Kérdező! A lelet bal oldali cisztát ír le, egyébként negatív, terhességre nem utal. Hogy ki mit látott és miben téved esetleg, arra nyilván Ön sem gondolta komolyan, hogy ennyi információból online fog tudni válasz kapni valakitől, aki nem vizsgálta, nem volt jelen a vizsgálatnál és sosem látta Önt. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 17., 19:32; Megválaszolva: 2011. január 20., 17:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem