időközi vérzés

Azzal kapcsolatban írok, hogy érdeklődni szeretnék az időközi vérzésről (barnás, kevés folyadék) . Pontosabban csak annyit, hogy az ugyanúgy azt jelenti e, mint a vérzés, azaz hogy nem esett teherbe. Késik a páromnak egy hete, és az előzö érésénél csináltuk gumi nélkül, de nem sokáig, nem mentem el benne és nem is jellemző az előváladék nálam. Később óvatosabbak leszünk. köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza közti vérzés témában

Tisztelt Kérdező!

Nem, a kevés barnás közti vérzés nem jelenti azt, hogy nincs terhesség, sőt, ha késik a menses és barnás pecsételés van, az inkább terhesség, méhen kívüli terhesség jele lehet. A párja végezzen terhességi tesztet, ha panasz is jelentkezik (alhasi fájdalom elsősorban) , haladéktalanul forduljon nőgyógyászhoz.

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. január 16., 17:11; Megválaszolva: 2011. január 20., 16:32
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma