6 napja késik

Kérdésem a következö lenne, 6 napja késik a mensesem.Dec.12-én volt meg utoljára, jan1-én volt egy kis vérzésem de nem számottevő.Bolyásoló tényezö lehet hogy a múlt héten szedtem több fájdalom csillapitót és cerucal tablettát is? A párommal minden alkalommal használtunk gumit, igaz a leggelején nem.Lehetek terhes? Egyenlöre semmi jelét nem érzem. És miért vérezhettem jan.1-én?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza menstruáció késése témában

Kedves Hölgyem!

A késés oka lehet terhesség is, ezért mindenképp tesztet kell csinálni. A kis vérzés oka lehetett akár gyulladás, ovuláció miatti vérzés, stb. Ha a tesztet megcsinálta, keressen fel nőgyógyászt akkor is, ha negatív., mert a vérzés késésének oka vizsgálattal tisztázható.

Kérdés: 2011. január 16., 11:15; Megválaszolva: 2011. január 17., 13:13
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam