Genetikai hiba

Gyermekünk Patau-szindrómával fogant, ezért a terhességemet az ötödik hónap betöltével megszakították. A kérdésem az lenne, hogy a következő gyermekünk foganhat-e egészségesen, valamint mennyi idő elteltével próbálkozhatok újra teherbeeséssel (nőgyógyászaim ugyqanis erről még nem beszélnek, mert nagyon friss a dolog, én viszont szeretném tudni, mire számítsak...) Válaszukat előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza gyermekfogantatás témában

Tisztelt Kérdező!

Foganhat egészséges terhesség és néhány hónap várakozás mindenképpen javasolt, illetve genetikai szakrendelésen konzultáció a következő terhesség során.

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. január 15., 11:44; Megválaszolva: 2011. január 20., 10:15
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma