lehet, vagy nem?

Én azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy frontin (0, 25mg-os) gyógyszerből napi 2x, és az asentra (50mg-os) gyógyszerből napi 1x-szedek. Szereném megtudni, hogy vállalhatok-e igy babát? Okoz a babánál valamilyen problémát? Biztonságban akarom tudni hogy lehet, vagy nem? Az elevit magzatvédő vitamint elkezdeném szedni, amennyiben lehetséges a dolog. Kérem, mielőbbi válaszát! Köszönöm, Dorina

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza gyermekvállalás, frontin témában

Tisztelt Dorina!

A fenti gyógyszereket elrendelő pszichiáter szakorvos véleményét kérje ki arra vonatkozólag, szükségesek-e még az adott gyógyszerek az adott dózisban. A terhesség szempontjából a minél kevesebb típusú és dózisú gyógyszer az optimális, a szükségességet a pszichiátere ítéli meg.

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. január 15., 00:03; Megválaszolva: 2011. január 20., 10:02
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45