Escapelle tabletta

Tisztelt Doktor Úr/Nő! November 28-án megjött a menstruációm. December 4-én (a menstuáció 6.napján) vettem be escapelle tablettát. voltak tüneteim, hányinger, újbóli vérzés 2-3 nap múlva., erős fejfájás. Ugyebár december 28-29 körül kelltt volna, hogy mejöjjön, de nem jött meg azóta sem. Mondjuk vannak alhasi fájdalmaim, stresselek, hogy ne legyek terhes. 2 tesztet csináltam, negatív lett. Voltam dokinál, ő is kiírt labori tehességi tesztre (holnap megyek) . Ő azt mondta h várjak még 1-2 hetet. Mitől van, hogy nem jött meg időben, a dobozon az van, hogy időben meg kell, h jöjjön, tutira nem vagyok terhes?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza fogamzásgátlás témában

Tisztelt Kérdező!

A vérzés vagy azért nem jött meg, mert az Escapelle hormontartalma a rákövetkező ciklusban felboríthatja a ciklust, vagy azért, mert terhes. Ezt a tervezett b-HCG vizsgálat egyértelműen eldönti.

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. január 13., 22:52; Megválaszolva: 2011. január 20., 09:54
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma