Mellfeszülés

Tisztelt Doktornő! Úr! Abbahagytam a fogamzásgátló tabbletta szedését (igaz, még csak két hete nem szedem) . Normális, hogy kb. két napja nagyon erős feszülő érzést érzek a melleimben? Nem találtam semmi rendellenes elváltozást, vagy csomót. De ez az érzés már kezd elég kellemetlenül erőssé válni. Illetve reflux betegség miatt szedek Lansoptol nevű gyógyszert, de már alig van pár kapszula belőle, és eddig nem éreztem ilyet. Szeretném a véleményét kikérni ezzel kapcsolatban. A válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza mellfeszülés témában

Kedves Kérdező!

A Lansoptol szedése és a mellfeszülés nincsen összefüggésben. A mellfeszülés lehet a menzesze megjövetelekor, ami akár több hétig tarthat. Ha nem fáj túlságosan a melle, akkor nem szükséges orvoshoz fordulni, mivel semmi baja nem lesz. Nincsen semmi baj.

Kérdés: 2008. június 24., 22:13; Megválaszolva: 2008. június 24., 22:13
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma