Nem értem!

Öt hónapja nem szedek fog.gátló gyógyszert, mert babát szeretnék. Három hónapja félidőtől kezdve erős terhességi tüneteim vannak, és csak akkor múlik el, ha megjön a mensesem. Ez mitől van?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza nőgyógyászat témában

A probléma oka valószínűleg hormonális, ha rendben van a ciklus, valószínűleg nincs oka aggodalomra. A babavárás előtt rutin nőgyógyászati vizsgálatot szoktunk javasolni, érdemes lenne elmenni, és ezt a panaszt is megemlíteni.

Kérdés: 2011. január 11., 11:12; Megválaszolva: 2011. január 12., 09:18
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45