Kétségbeesett kismama!

Tisztelt doktornő! doktorúr! Olyan problémával fordulok önhöz, hogy 33 hetes kismama vagyok a napokban voltam UH-on és a nőgyógyászom azt mondta hogy 35 hetesen be kell feküdnöm a korházba mert 1500g-os a kisbabám a kevés táplálék bevitel miatt, a másik ok pedig az hogy rendszeresen szedk gyogszert is epilepsziára10 éve.Kérem arra válaszoljon nekem, hogy lehetséges hogy ha befekszem márki sem engednek vagy elöbb világra kell hoznom a gyermekem.ésmitöl lehet ez a sulyelmaradás a gyógyszerszedés, a kevés táplálékbevitel nem hiszem mert rendszeresen eszem gyümölcsöt is meg 1 nap 5-6 szor eszem akkor milehet a probláma.Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza kissúlyú magzat témában

Tisztelt Kérdező!

Bár a méhen belüli lassabb növekedésnek lehet oka a nem kielégítő táplálkozás, számos egyéb ok, betegség vezethet a baba lassabb fejlődéséhez akkor is, ha az anya megfelelően táplálkozik. Ilyen kor a méhlepény nem működik tökéletesen, amink számos oka lehet (terhességi cukorbetegség, preeclampsia, dohányzás, lepényinfarktus stb. stb.) . Az biztos, hogy ilyenkor a terhesség, a magzat fokozozz észlelése, követése szükséges, ezért kell kórházba feküdni, és ezért valószínű, hogy a szülésig ott is kell maradnia. A baba növekedését, méhen belüli állapotát ilyenkor számos vizsgálattal ellenőrizzük - ezek részletezésére ezen a helyen nincs mód, de orvosa biztosan készséggel elmagyarázza az ultrahang, Doppler ultrahang, NST, labor- és fizikális vizsgálatok lényegét.

Jó egészségez kívánok Önnek és babájának is!

Üdvözlettel,

Kérdés: 2011. január 09., 18:44; Megválaszolva: 2011. január 14., 08:51
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45