• Kétségbeesett kismama!!!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő!doktorúr! Olyan problémával fordulok önhöz,hogy 33 hetes kismama vagyok a napokban voltam UH-on és a nőgyógyászom azt mondta hogy 35 hetesen be kell feküdnöm a korházba mert 1500g-os a kisbabám a kevés táplálék bevitel miatt ,a másik ok pedig az hogy rendszeresen szedk gyogszert is epilepsziára10 éve.Kérem arra válaszoljon nekem,hogy lehetséges hogy ha befekszem márki sem engednek vagy elöbb világra kell hoznom a gyermekem.ésmitöl lehet ez a sulyelmaradás a gyógyszerszedés,a kevés táplálékbevitel nem hiszem mert rendszeresen eszem gyümölcsöt is meg 1 nap 5-6 szor eszem akkor milehet a probláma.Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg Szakértő válasza a kissúlyú magzat témában

        Tisztelt Kérdező! Bár a méhen belüli lassabb növekedésnek lehet oka a nem kielégítő táplálkozás, számos egyéb ok, betegség vezethet a baba lassabb fejlődéséhez akkor is, ha az anya megfelelően táplálkozik. Ilyen kor a méhlepény nem működik tökéletesen, amink számos oka lehet (terhességi cukorbetegség, preeclampsia, dohányzás, lepényinfarktus stb. stb.). Az biztos, hogy ilyenkor a terhesség, a magzat fokozozz észlelése, követése szükséges, ezért kell kórházba feküdni, és ezért valószínű, hogy a szülésig ott is kell maradnia. A baba növekedését, méhen belüli állapotát ilyenkor számos vizsgálattal ellenőrizzük - ezek részletezésére ezen a helyen nincs mód, de orvosa biztosan készséggel elmagyarázza az ultrahang, Doppler ultrahang, NST, labor- és fizikális vizsgálatok lényegét. Jó egészségez kívánok Önnek és babájának is! Üdvözlettel,


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 09., 18:44; Megválaszolva: 2011. január 14., 08:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés