• Mi a baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Nő! Tegnap tudtam meg sajnos,hogy anyukám beteg.Eddig nem árulta el. Szeptembertől hosszabb ideig tart a menszesze van hogy 3-4 hétig is eltart majd párnap szünet és ismét megjön neki.(van amikor darabos ill. alvadt vér is jön neki) Közben (de azt nem kérdeztem,hogy már ez az elváltozás is szeptembertől van e)gennyes talán zöldes váladék is jön belőle a ha jól emlékszem a menstruáció alatt. 45 éves anyukám és régóta dohányzik is soha jól tudom 13 éves kora óta.Szexuális partnere nincs.Valamilyen gyulladásos fertőzésre gondolok de,hogy miért van hosszabb ideig menszesze azt nem tudom. Fáj a hasa is ilyenkor amíg tart a menszesz. Amint jobban lesz elkísérem orvoshoz de,hogy mikor mehet nőgyógyászhoz nem tudni,mert nem tudja,hogy mikor múlik el a vérzés(elmondása szerint néha nagyon sok ill.ömlik belőle a vér). Nagyon aggódom érte!! Ilyen sokáig titkolta és nem törődött magával...félek,hogy komoly a baj. Kérem a választ erre a címre küldje,mert nagyon fontos nekem : [email protected] Nagyon szépen köszönöm!!!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vérzészavar témában

        Kedves Kérdező! A rendellenes méhvérzés okát mielőbb ki kell vizsgálni, nem kell vele megvárni a menses elmúltát. Akár hormonális probléma, akár szervi ok is szóba jön.Mielőbbi orvosi vizsgálatra vegye rá édesanyját! Ui. Emailcímre nem áll módunkban válaszolni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 09., 05:31; Megválaszolva: 2011. január 10., 13:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés