• Mennyire megbízhatóak a terhességi tesztek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretnem megtudni,hogy mennyire biztos a terhessegi teszt,ha maar kettot elvegeztem.Egyet az utolso egyuttlet utan 10 nappal es egyet 12 nappalra,mindketto negativ lett,de a menstruaciom meg most sem jelentkezik. Mindig vedekeztunk es nem vettunk eszre rendellenesseget az ovszerrel sem. Mi lehet aa problema? Elore is koszonom

        WEBBeteg szakértő válasza a terhességi teszt, terhesség kimutatása témában

        Tisztelt Kérdező! Ha az együttlét a várható peteérés körüli időben (a ciklus közepén) volt, akkor a 10 és 12 nap még a várható vérzés előtti időpont, tehát lehet, hogy egyszerűen túl korán végezte a tesztet. A teszt a várható vérzés után 1 héttel már pozitív, ha van terhesség. Egyébként as vérzéskimaradásnak számos egyéb oka is lehet (a leggyakoribb petefészekcisztától kezdve kb. 50 betegséget/állapotot lehetne felsorolni), így ha vérzése nem jön meg, mindenképp keressen fel nőgyógyászt. Üdvözlettel,


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 08., 22:27; Megválaszolva: 2011. január 12., 12:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés