PCO

Tisztelt Dr úr nő.Lassan két éve hogy kivizsgáltak, hogy PCO- m van! Tavaly novemberben majdnem megmütőttek, de ay orvosok mégis úgy döntöttek, hogy még fiatal vagyok és találtak domináns tüszőt is. Mit javasolna nekem még? Minden hónapban menstruálok. Hogyan tudom meg hogy, van e peteérésem és hogy, az le e jön? Meg kell e nézetnem a cukorrezisztenciám? Lehet hogy a fogamzásgátló tette ezt velem? A párommal lassan babát szeretnénk. Előre is köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fekete István válasza PCO témában

Kedves Hölgyem. A PCO sok esetben csupán Uh-os diagnózis. Ha van menszesze rendszeresen lehet hogy az égvilágon semmi teendőt nem igényel. Az a javaslatom, hogy ha gyermeket szeretének akkor induljon csk kivizsgálás.

Dr. Fekete István
Kérdés: 2011. január 08., 14:17; Megválaszolva: 2011. január 13., 15:44
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam