méhszájseb

Tisztelt Hölgyem/Uram! December 27-én voltam nőgyógyásznál méhszájseb ecsetelésen. Akkor azt mondták, h. már minden rendben van, nem kell többet visszamennem, mert begyógyult. (Sőt, az orvos azt mondta, h. már aznap sem kellett volna mennem, mert teljesen ép lett az utóbbi kezelés óta) Tegnap (Január 7-én) este nemi együttlét után ismét véreztem. Holnap fog megjönni a menstruációm (január 9-én) . Lehetséges, hogy már annak az előjele volt ez a kis vérzés? Cypromixet és L-Thyroxint is szedek. Vagy ilyen hamar kiújult a méhszájseb? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza méhszájseb témában

Tisztelt Kérdező!

Igen, lehet, hogy kicsit előbb jön a vérzés, ugyanakkor az együttlét is okozhatott enyhe vérzést, sérülést. De nyilván ezt én vizsgálat nélkül, online nem tudom eldönteni.

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. január 08., 08:31; Megválaszolva: 2011. január 13., 12:24
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45