Terhesség

Tisztelt doktor! A férjemmel már több mint 3 éve szeretnénk babaát. sajnos eddig sikertelen volt a próbálkozás.Orvosnál is voltink már és ott azt derítették ki, hogy nekem nincs tüsző érésem.kaptam egy injekciót ami ezt elősegíti, de nem volt semmi hatása. Azt tanácsolták fogyjyak le, és akkor menjek majd vissza.Ez után elmentem egy természetgyógyászhoz aki azt tanácsolta, hogy kezdjek el mozogni, hogy helyre álljon a hormon háztartásom. meg is fogadtam elkezdtem kondiba járni. Ezután akövetkező menstruációm kimaradt, csináltam egy tesztet viszont az negatívlett. Az utolsó menstruációm 2010 nov.17-én kezdődőtt.dec.-ben 20.a.körül barnás folyás, azóta semmi, csak jan 2-ák pár csepp vér. A tesztet jan 3.-án csináltam, ami negatív lett. Azt szeretném megtudni, hogy ennek ellenére lehetek e mégis végre terhes, vagy ha nem akkor mi a probléma.Esetleg most áll helyre a hormon háztartásom?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza meddőség témában

Kedves hölgyem!

A teszt általában 90-99%-ban pontos, csináljon még egyet, két teszt nem téved. A vérzészavar plusz sikertelen kísérletek a teherbeesésre miatt kifejezetten meddőségi rányú szakrendelést keressen fel, itt lesz a legjobb kezekben.

Kérdés: 2011. január 05., 17:33; Megválaszolva: 2011. január 07., 15:37
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45