fogamzasgatlo

Tisztelt Doktor Ur / No! Problemam a kovetkezo. Sajnos nagyon eros gorcsok miatt el kellett kezdenem a Cilest nevu fogamzasgatlo tabletta szedeset. Az orvosom ezt irta fel, mert mar evekkel ezelott szedtem ugyanerre a problemara. Sajnos az elmult 5 honapban egyre erosodo es egyre gyakoribb fejfajasom lett, biztosan a gyogyszer miatt. Az orvosom azt szeretne, ha abbahagynam, nem hajlando masik fajta gyogyszert felirni. Szerintem a Cilest nagyon eros nekem es mindenkeppen szeretnek megprobalni valamilyen masik, kevesebb osztrogent tartalmazo gyogyszert. Azert ragaszkodom ehhez, mert a gorcsok miatt nem tudok dolgozni, vagy ha a munkahelyemen leszek rosszul, mindig haza kell mennem. Ezt nem nezik jo szemmel es akar elveszithetem a munkamat is. On szerint mi lenne a legjobb megoldas, vagy milyen gyogyszert kellene megprobalnom? Koszonettel, uallyson

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza Cilest, fogamzásgátló, görcsök témában

Tisztelkt Uallyson!

Bár egyáltalán nem biztos, hogy a fejfájás és a Cilest összefügg, ha orvosa nem kíván váltani fogamzásgátlót, keressen másik orvost, akivel meg tudja beszélni a gyógyszerváltást, a maradék több tucat készítmény mindegyike más összetételű, mint amit most szed, hátha nagyobb szerencséje lesz. Mindenesetre a tartós fejfájás miatt háziorvosi, neurologiai szakvizsgálat is indokolt lehet.

Üdvözlettel,

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. január 05., 14:08; Megválaszolva: 2011. január 12., 18:19
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45