tabletta és folyás

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Kontaktvérzés, hüvelygyulladás és 9 évi szedés miatt tri-regolról 2 hónapja orvosi utasításra Mercilonra váltottam. A vérzés megszűnt. 1 hónapja viszont folyásom lett. Vizes, nagyon kicsit savanykás szagú, halványsárga, nem darabos. Nagyon kellemetlen, mert olyan mintha pár csepp vizelet folyt volna ki. Nincs egész nap, kb.napi 3-szor van ez, és nem mindennapos. Okozhatja ezt a vizes folyást a Mercilon? (31 éves vagyok, egy gyermeket szültem. A párommal a higiéniára nagyon figyelünk és hűek vagyunk egymáshoz! ) Először a Triodenát akarta az orvos felírni, de a Mercilont írta. Az jobb lett volna? Mit tegyek? Mitől lehet ez? Tudnának ajánlani valamilyen kapszulát? Váltsak triodenára (a tri regol szedésekor nem volt folyásom)? Nagyon várom válaszukat, és előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza hüvelyfertőzés témában

Tisztelt Kérdező!

A tünetek jelezhetnek egy hüvelyfertőzést (ez attól függetlenül is kialakulhat, hogy hűségesek a párjával és ügyelnek a higiéniára) . Keressen fel nőgyógyászt, aki a folyás jellegétől függő terápiát fog felírni.

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. január 04., 14:51; Megválaszolva: 2011. január 11., 14:07
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45