• Hüvelyi folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelettel!! Sajnos elég régóta van egy vissza térő gondom,elég sokat járok nőgyógyászhoz is ez miatt. Halszagú büdös vissza térő folyásom van.Néha úgy érzem alig,hogy elmúlt már is vissza tér..Kaptam már betadin,klion,klin,caneszten stb kúpokat.Kérem ha tudnak valamit ajánlani segítsenek mert már nagyon elkeseredett vagyok ez miatt.. válaszukat előre is köszönöm!!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyfolyás témában

        Hüvelyváladék-vizsgálat történt? Ha igen, milyen eredménnyel? Ha volt kezelés, a partner is volt kezelve? Ezeket írja meg, kérem.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 03., 20:46; Megválaszolva: 2011. január 05., 22:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés