• Szemölcs a hüvelybejáratnál

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Doktor Úr/Nő! Szemölcs szerűséget fedeztem fel a hüvely bejáratánál, 3 éve egy partnerem van, ez azt jelenti félrelépett? Mert tudtommal nem történt ilyesmi. Veszélyes a szemölcs, hogyan lehet gyógyítani? Köszönettel,A.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a HPV, condyloma témában

        Nőgyógyászati vizsgálat szükséges, lehet, hogy condyloma, ez nemi úton terjedő, HPV okozta betegség.Ha megvan a pontos diagnózis, írjon vissza, válaszolunk a további kérdéseire.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 03., 10:20; Megválaszolva: 2011. január 05., 21:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés