• Hüvelyfolyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő, úr. Segítségét szeretnék kérni. A problémám 3 hónappal ezelőtt sárga színű hüvelyfolyással, és viszketéssel kezdődött. Az eltelt idő alatt négy különböző orvosnál és egy nemi beteg gondozóban jártam. A vizsgálatok Candida gombára, Gonorrhoea AIDS stb negatívak lettek. Ennek ellenére Canestent írtak fel amit kb 10 szer alkalmaztam krém, hüvely tabletta, orálisan bevehető tablettaként is. A sárga folyás és a viszketés nem múlik el. Az utolsó nőgyógyász szerint candida gombám van, és ebből kifolyólag méhszájseb alakult ki. szeretném megkérdezni, hogy ön szerint mit próbáljak ki hogy újra egészséges legyek. Előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati fertőzés témában

        Javasolt lenne újra hüvelyváladék-vizsgálatot végezni. Ha kiderül, hogy mi a kórokozó, akkor a partnert is kezelni kell. Ha újra negatív, akkor Gynophilus protexin kúra javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 02., 22:47; Megválaszolva: 2011. január 05., 20:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés