lehet e gyermekem?

Tisztelt doktor Úr! Arra a kérdésemre szeretnék választ kapni, mivel volt egy 18hétig tartó vérzésem, majd gyógykaparásom, melynek szövettana rákot mutatott. Jelenleg provera 500mg szedek 3hónapig, kontroll kaparás, s az alapján dől el mi várható: ( Ön szerint terhességre van e esélyem? Mit szedhetnék még mellé? B17? C-vitamin? Lúgosító víz? Köszönöm válaszát, egy elkeseredett feleség: (

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza egészségügyi küret témában

Tisztelt Kérdező!

Amennyiben a szedett gesztagén hormon kellően sorvasztja a méhnyálkahártyát és a kontroll küret szövettana negatív, egy év várakozás javasolt, néhény havonta nőgyógyászati ellenőrzéssel, de utána terhesség vállalható. Az egyéb vitaminok szedésének specifikus hatása az endometrium carcinomára nincs.

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. január 02., 14:15; Megválaszolva: 2011. január 05., 22:00
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam