Vesebetegség

Jó estét Doktor Nő! 4 éves korom óta visszatérő vesemedence gyulladásom van. Volt DMSA vizsgálatom és hegesedésre utaló eltérés van, és a jobb vesém 39%, bal pedig 61% -osan működik. Utoljára 2009.februárban feküdtem ezzel bent a kórházban. Előző levelére visszatérve: akkor ön azt javasolja h vegyünk olyan tesztet? 18.-án történt a "baleset". Kimutatja már az eredményt? Na és h ha azt jelzi ki h igen akkor mi a teendő? És ha azt jelzi ki h nem, de nem jön meg a mensesem?:S Üdvözlettel: Nikolett

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza menstruáció késése témában

Kedves Nikolett!

Már most kimutatja a teszt, ha terhes lenne. Ha terhes, akkor ennek megerősítése miatt javasolt a vizsgálat. Ha negatív a teszt, akkor a vérzészavar további okainak tisztázása céljából kell a vizsgálat.

Kérdés: 2010. december 30., 18:29; Megválaszolva: 2011. január 03., 14:40
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma