Nőgyógyászat

Tisztelt Webbeteg! Kérdésem az lenne, hogy fogamzástgátló használata után a rendszeres havi ciklust gyógyszerrel lehet beállítani vagy természetes módon történik? Május óta nem használok Nuvaringet, kezdetben 28, később 33-36, legutóljára 45 napos volt a ciklusom. Ez normális, vagy orvosi segítséggel tudom beállítani? Illetve egy másik kérdésem is lenne, Escapella esemény utáni tabletta használata után 5. napon bekövetkezett menstruáció után illetve kétszeres negatív terhességi teszt esetében is lehetséges a terhesség? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza fogamzásgátló témában

Tisztelt Kérdező!

Ha a ciklus rendszertelen marad, gyógyszerrel lehet beállítani, de ez a gyógyszer is a fogamzásgátló.

A leírt esetben valószínűtlen a terhesség (akkor lehet, ha a terhességi tesztek túl hamar készültek) .

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2010. december 29., 18:11; Megválaszolva: 2010. december 30., 19:57
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam