• Nem értem, mi történt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Lindynette fogamzásgátlót szedek már január óta. Eddig nem volt semmi problémám, mindig a gyógyszermentes hét pénteki napján jött meg a vérzésem, ahogy most is. Átlagosan úgy kedden múlik el teljesen, De most már hétfőn nem tudtam feltenni a tampont, így csak egy betétet tettem be amin semmi nem látszódott nap végére, sőt ha pisilni mentem akkor sem volt már semmi jele a vérzésnek...ez ugyanígy volt kedden is. Örültem is, hogy na már vége is..Mert azért péntektől vasárnapig elegendő mennyiségű volt..Erre ma azaz szerda reggel felkeltem elmentem pisilni és olyan volt mint péntek reggel, mikor megjön...kis véres darabkák és véres színű vizelet. Most akkor mi van velem? Ez még a megvonásos vérzés? Hétfőn, kedden miért nem volt? Természetesen hétfő óta elkezdtem a következő levél szedését, ahogy mindig.A vizeletürítés nem járt fájdalommal, tehát a felfázást ki is zárnám, múlt hónapban voltam felfázva, tudom milyen érzés....de ez most nem az. Ezért csak a vérzésre tudok gondolni...de miért? Remélem meg tudja mondani mi történik velem...Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Deli Tamás válasza a vérzészavar, fogamzásgátló témában

        Tisztelt Kérdező! Lehet, hogy csak átmeneti hormonzavarról van szó. Mindenesetre végezzen egy terhességi tesztet, terhesség is okozhat rendellenes vérzést, noha esélye a fogamzásgátló mellett csekély. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 29., 08:58; Megválaszolva: 2010. december 30., 19:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés