Menstruáció késése

Tisztelt Doktornoo! Arra szeretnek valaszt kapni, hogy lehet e a menstruacio kesese valami megbetegedes/noi betegseg miatt? olvagattam ittt a valaszok kozott de teljes megoldas nem talaltam.En25/en kellett volna menstrualjak de meg nem jott meg (4napja) 24/en voltam a baratommal vedekeztunk de elotte kicsit voltunk egyutt ovszer nelkul is de odafigyel mindig ha tul jo nem folytatjuk vedekezes nelkul.Elovaladekkal kerulhetett e sperma a huvelyembe hogy terhes legyek? vagy csak felfazas? kerem valaszoljon e/mailben a kov.cimre: Elore is koszonom Tisztelettel Ildiko

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza menstruáció késése témában

Igen, lehet betegség miatt, pl. a szervezette megterhelő fertőzés, belgyógyászati betegség, pajzsmirigy-betegség, stb. is okozhatja. DE! A férfiak izgalmi előváladékában is lehet életképes spermium, tehát a módzsre nem biztonságos, ezért csináljon tsztet!

Kérdés: 2010. december 28., 23:54; Megválaszolva: 2010. december 29., 12:08
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma