• Menstruáció késése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornoo! Arra szeretnek valaszt kapni,hogy lehet e a menstruacio kesese valami megbetegedes/noi betegseg miatt?olvagattam ittt a valaszok kozott de teljes megoldas nem talaltam.En25/en kellett volna menstrualjak de meg nem jott meg(4napja)24/en voltam a baratommal vedekeztunk de elotte kicsit voltunk egyutt ovszer nelkul is de odafigyel mindig ha tul jo nem folytatjuk vedekezes nelkul.Elovaladekkal kerulhetett e sperma a huvelyembe hogy terhes legyek?vagy csak felfazas?kerem valaszoljon e/mailben a kov.cimre: Elore is koszonom Tisztelettel Ildiko

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Igen, lehet betegség miatt, pl. a szervezette megterhelő fertőzés, belgyógyászati betegség, pajzsmirigy-betegség, stb. is okozhatja. DE! A férfiak izgalmi előváladékában is lehet életképes spermium, tehát a módzsre nem biztonságos, ezért csináljon tsztet!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 28., 23:54; Megválaszolva: 2010. december 29., 12:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés