elo terhesseg?

nov.8an voltam utoljara beteg. az elos tesztet 12en csinaltam es negativ volt de a 19-ei mar pozitiv. az orvos ugy szamolta h 6ik hetes kell legyek de nem latott szikholyagot es azt mondta h egy het mulva ha nem lesz akkor megkell tisztitani a mehet. lehetsegese hogy meg 3-4 hetes terhes vagyok es ezutan fejlodik ki a szikholyag. nem akarok egyellore belemenni a tisztitasba mert lehet hogy meg csak 3 vagy 2 hetes terhes vagyok.kerem szepen segitsen

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza terhesség témában

Tisztelt Kérdező!

Nem tudom sajnos, orvosa pontosan mit látott ultrahanggal (látott-e petezsákot, esetleg csak vastag méhnyálkahártyát) . Ha nincs panasza és nem merült fel méhen kívüli terhesség gyanúja, elegendő lehet 2 hét múlva az ultrahang kontroll, az akkor látottaktól függ a további teendő. Szerintem bízzon orvosa véleményében, egy nőgyógyász számára ez egy mindennapos kérdés, higgye el, ő meg tudja ítélni, van-e reális esély élő terhességre, illetve szükséges-e műtétes beavatkozás.

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2010. december 28., 18:41; Megválaszolva: 2010. december 30., 19:36
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45