• Micro Ginon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor úr/ Doktor nő! Régen szedtem egy éven keresztül Janin-t azért, mert nem volt rendszeres a menstruáciom, majd 1 év szünetet tartottam. Ez idő alatt sem volt rendszeres a menstruáciom, ezért elmentem a nőgyógyászomhoz kivizsgálásra, most felirta a Micro Ginon tablettát. Már 2 hónapja szedem, most vettem be pénteken az utolsot, és még nem jött meg,...első alkalommal pénteki nap hagytam abba és vasárnap megjött, ma viszont már kedd van,...mennyi az esélye,h.terhes vagyok? rendszeresen szedtem, néha esetleg 1-2 órás késéssel, mert nem volt épp nálam. Mennyi a normális idő a tabletta után,hogy megjöjjön?

        Dr. Deli Tamás válasza a fogamzásgátló témában

        Tisztelt Kérdező! Nem tudom, mia Janin és a Micro Ginon, a leírása alapján fogamzásgátlók. Kis eséllyel lehet terhes, ha 1 héten belül sem jön meg a vérzés, végezzen terhességi tesztet. Az utolsó tabletta után pár napon belül kell megjönni a vérzésnek. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 28., 13:10; Megválaszolva: 2010. december 30., 19:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés