Menstruáció késése

Tisztelt Doktor Úr/Nő! 3 hónappal ezelőtt volt megszakításos szexuális kapcsolatom. Az elmúlt 3 hónapban megjött a havi problémám, de viszont most már egy hete késik. Túl vagyok 2 negatív teszten, és alhasi fájdalmaim, szúrásaim vannak. Létezik, hogy mégis terhes lennék? Vagy szimplán csak felfáztam és azért szúr a petefészkem? Azt tudni kell, hogy van egy fél éves fiam, és ezáltal bennem van a félsz! Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza menstruáció késése témában

Kedves Kérdező!

Ha 3 hónapja élt utoljára nemi életet, és azóta volt vérzés, ráadásul 2 teszt is negatív, akkor ön nem terhes. Azonabn sok dolog okozhatj a menses késést, pl. stressz, fogyás, belgyógyászati ok, hormonális probléma, petefészek-ciszta, stb. Szükséges nőgyógyászati vizsgálat.

Kérdés: 2010. december 28., 10:56; Megválaszolva: 2010. december 29., 10:04
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma