Terhesség

Kedves Doktornő! Segítségét szeretném kérni abban, hogy már 2 hónapja nem szedek fogamzásgátlót, a menzeszem kb. 3 hetet késett de vasárnap mejött 4 napig tartott, a múlt hét elején vettem tesztet de negatív volt. Már nagyon szeretnénk kisbabát, ön mit javasol? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza teherbe esés témában

Kedves Hölgyem!

Ha továbbra is rendszeretlen lenne a vérzés, érdemes nőgyógyászhoz fordulni. Addig is vezessen menses-naptárat, és ha még további 2-3 hónapig is rendszertelen vérzés, ezt mutassa meg az orvosnak. Ha beáll a vérzés, és 1 év után sem esik teherbe, akkor szoktunk meddőségi irányú kivizsgálást javasolni mindkét félnek. A babvárásra készülve érdemes már mostanság folsavat és terhes vitamint elkezdenie. Sok sikert!

Kérdés: 2010. december 28., 09:02; Megválaszolva: 2010. december 29., 09:44
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma