Fogamzásgátló után

Tisztelt Doktor Úr! Októberben hagytam abba a fog.gátló tabletta szedését. Előtte 8 évig szedtem, először Yadine-t, majd Mercilont.Október hónapban még megjött, azóta - immár 72 napja- semmi nem történt. A gyógyszert azért is hagytam abba mert párommal babát szeretnénk. Gondolom várakozzak még, de mégis meddig tekinthető ez az állapot úgymond normálisnak? Gyógyszeres kezeléssel tudnak rajtam segíteni? Válaszát előre is köszönöm! Martina

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza menstruáció késése témában

Kedves Martina!

Januárban menjen el nőgyógyászhoz, mondja el, hogy babát szeretne, és gyógyszeres segítséggel van mód a ciklus meghozására/teherbe esésre, sokan járnak hasonló cipőben, és legtübbször jól kezelhető a probléma. Sok sikert! BÚÉK!

Kérdés: 2010. december 28., 08:42; Megválaszolva: 2010. december 29., 09:39
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma