• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DR/Nő!Nekem van egy olyan problémám, hogy amikor a párommal együtt vagyunk akkor a párom égést érez néha én is!Voltam orvosnál de nem votl bennt orvos és az egyik fő asszisztenssel beszéltem írt ki nekem gyógyszert !amit 5 naponta kell nekem és a páromnak bevenni!megtörtént és még mindig fenn áll a probléma !Ne értem miért lehet ! Milligest fogamzásgátlót szedek Régen belarát szedtem de híztam tőle és azért váltottam !a kérdésem hogy előfordulhat, hogy a gyógyszer okozza ez a mellékhatást bennem hogy ég vagy más bajom lehet?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fájdalmas aktus témában

        Kedves Kérdező! Az aktus alatti fájdalom oka sokszor lehet gyulladás, és mivel az előzőleg alkalmazott kezelés nem volt hatásos, újra vizsgálat, és jelen esetben tenyésztéses vizsgálat lenne célravezető.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 22., 22:13; Megválaszolva: 2010. december 27., 20:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés