• Prolaktin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Főorvos Úr! Nagyon szeretném,ha válaszolna a kérdésemre: Én 7 hetes terhes vagyok. Utolsó menzeszem: 2010 október 26.Tegnap voltam uh-on és ver a kicsi szive.Tavaly volt egy vetélésem,ezt szertném most elkerülni.A 75 mg norpolacot így szedem már 2 éve és jelnleg is: reggel fél este egész.Azt mondta az orvos mostmár reggel fél este fél legyen,mert 11.30.-án a prl.:27.24 (ref.tart:3.4-29.9)volt a progeszteron pedig: >60 (ref.tart:0,2-27) Utrogestánt is szedek 3 x1-et. A kérdésem az lenne,hogy még nem mertem de ha elveszünk egy fél norpolacot akkor ha esetleg megugrik 50-re az érték nem okozhat e vetélést? Mert régen amikor 2 x felet szedtem akkor 50 körül volt. Most problémamentes(nem barnázok) vagyok és így is akarok maradni.Azt mondta az orvos,hogy nem vesz vért,mert direktbe csökkenti a prl-t.Mennyi a határ ( a normál érték)első trimeszterben prolaktinra nézve? Cinegene

        Dr. Boros Miklós válasza a prolaktin témában

        Kedves Kérdező!Jól szedi a gyógyszert.A prolactinnak a teherbeesés szempontjából van szerepe.12.hét után abba lehet hagyni.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 19., 08:08; Megválaszolva: 2010. december 22., 17:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés