• Folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! 3 és 1/2 éve született kisfiam császármetszéssel.Most úgy döntöttünk,hogy jöhetne neki a tesó. Azt vettem észre,hogy mióta nem védekezünk azóta együttlétünk után rózsaszínes folyásom van.(lehet,hogy hülyeséget kérdezek de eddig nem vettem ilyet észre.)Míg védekeztünk nem volt ilyen gondom.Normális ez a dolog?Köszönöm válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Hölgyem! A rózsaszínes folyás utalhat gyulladásra, méhszájnál lévő elváltozásra, hormonális problémára, stb. Mindenképp indokolt egy nőgyógyászati vizsgálat, sőt már a babaprojekt miatt is javasolt egy rutin vizsgálat és rákszűrés, ha nem volt, hogy minden rendben van-e.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 14., 17:33; Megválaszolva: 2010. december 17., 10:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: