• Nőgyógyázati probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        nem rég voltam nőgyogyázati rákszürésen!most kaptam meg a papírt,hogy egy bizonyos KLION-D 100 tabletát kell használnom!a papíron az van bekarikázva,hogy Korl.dg.ért.mert Endocerv.átm.zó.h. Benignus kornak megfelelő Aláhúzva pegig az hogy gyulladás FVS-ek Nyákfonalak VVT-k kérem írjon hogy mit jelentenek ezek. és hogy mivan akkor ha terhes lennék akkor szabad használni ezt a gyógyszert!nem ártana a babának kérem írjon

        Dr. Boros Miklós válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves Kérdező!Nemi életet élő nőknél nem ritka ez a cytológiai kép.A háttérben hüvelygyulladás van,ezért kell gyulladásellenes kezelés után megismételni.A következő eredménynek lesz jelentősége.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 05., 16:57; Megválaszolva: 2010. december 07., 15:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: