• Kimaradás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! 18 éves vagyok, fél éve nincs szexuális kapcsolatom, állandó a menstruációm, általába 28 napra jön meg, 1-2 nap eltérés szokott lenni a ciklusaim között viszont ebben a hónapban már több, mint egy hete késik, és szeretném megtudni, mitől lehet ez. Gyanakodjak-e fertőzésre, vagy valami komolyabb problémára, vagy lehet-e esetleg a stressztől..? Előre is köszönöm! Rita

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező! A stressz, fogyókúra, a hormonális egyensúly kis megborulása is okozhatj a problémát. Ha nem jött meg azóta sem, keressen fel nőgyógyászt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 05., 16:45; Megválaszolva: 2010. december 07., 09:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Ur, velemenyet szeretnem kerni: 29 hetes terhes vagyok, ma mar 4.napja barna nyalkas folyasom van (gorcs vagy egyeb tunetem nincs), az orvosom megallapitotta, hogy a mehnyak 2,8 cm-re rovidult, de zart a mehszaj. Fekvest javasolt, valamint...