• Folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Én egy háromgyermekes családanya vagyok öt éve szedem a triregol fogamzásgátló gyógyszert és már két éve folyásom van fehér színű és ojan gumi szerű van amikor kevés és van amikor több jön akkor már szaga is van .Azt szeretném megkérdezni hogy lehetséges e hogy a triregoltól van e vagy valamilyen más betegségem van.Fél éve voltam nőgyógyásznál mert akkor már véres fojás volt és nem találtak semmit azt javasolták hogy szüneteltessem a triregolt .Így is tettem és a véres elmúlt de a fehár színű nem és azóta is szedem a gyógyszert.előre is köszönöm válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A fogamzásgátló folyást közvetlenül nem okoz. Azt javaslom, hogy próbáljon meg aktus után tejsavval irrigálni, a hüvelyflóra rendezésére probiotikumot használni (Gynophilus protexin kúp), remélhetőleg ez segít. Ha így sem javul, forduljon nőgyógyászhoz.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 02., 08:40; Megválaszolva: 2010. december 05., 21:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés