• A menstruáció késése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot! 18éves lány vagyok.2éve szedtem egy Minerva nevezetű antidepresszáns tablettát.Ezt 1hónapja sajnos meg kellett szakítanom,mivel csomó volt a mellembe,és a műtét elvégzése előtt nem szedhettem a gyógyszert. Az orvosom azt mondta hogy minimum még fél évig nem szedhetem a tablettát. Amióta abbahagytam a szedését,a párommal együtt voltunk,de úgy hogy óvszerrel védekeztünk,ha ez nem történt meg,akkor még mielőtt a párom elélvezett volna abbahagytuk a szeretkezést. Azóta már a műtét is megvolt. A menstruációm pedig ahogy kiszámoltam késik lassan 10napja. Lehetek terhes? vagy mi okozhatja ezt az egészet? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Réka

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező! Lehet terhes, a megszakításos módszer nem biztonságos. Csináljon egy tesztet, és minden kiderül.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 28., 11:47; Megválaszolva: 2010. november 30., 15:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt dr. ÚR! AZZAL A KÉRDÉSSEL FORDULOK ÖNHÖZ HOGY 14-én kellett volna meg jönnie de helyette barnás folyás OM volt 15-én véreztetem egy kicsit és 16-án megint barnás folyás van a betéten!Mi lehet az oka? Tesztet csináltam és negatív...