• Lehetséges hogy terhes vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Körülbelül 4 hónapja nem védekezünk a párommal,és szeretnénk is babát.Kb 1,5-2 hónapj a hasam jobb aljában szúro,görcsös érzést érzek de ez csak napi 1x jelentkezik,és nagyon fáj a gyomrom is,de a gyomrom mindig csak étkezés után!!!csináltam már több tesztet de negativ lett minnyá. Az utolso vérzésem 8 napot késett és elég rövid is volt,mert nálam 5 napig tart de most csak 3 napos volt a 4 napon meg elmulott reggel.A menstruácio alatt viszont elég sokszor volt szuro,görcsös érzésem,peddig nekem sohan nem voltak görcseim.Nem vagyok testes nő kb168cm magas és 55 kg,de az utobbi 1-2 honapban hiztam 3 kg-ot és olyan mértékben nagy lett a hasam mint egy 6-7 honapos terhes nönek.De két 3-4 honapja probálkozunk de tesztek negativak menstruácio mmindig volt csak az utolso honapban volt ugy ahogy leirtam.Várom válaszát.Üdvözlettel :Adrienn

        Dr. Deli Tamás válasza a hasi fájdalom témában

        Kedves Adrienn! A szúró alhasi fájdalom miatt nőgyógyászati vizsgálat szükséges, hiszen akár gyulladás, petefészekciszta is állhat a háttérben. A gyumorfájás, puffadás, hízás kivizsgálási inkább háziorvosi, belgyógyászi feladat, ha a nőgyógyász nem lát terhességet vagy eltérést, őket is fel kell keresnie. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 26., 11:41; Megválaszolva: 2010. december 02., 19:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés