• Hüvely

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves szakember. velemenyet szeretnem hallani: 5 honapja huvelyleletem vizsgalata kovetkezteben canesten kupal kezelt az orvosom. aztan volt egy 6 hetes terhesseg utan spontan vetelesem es ujracsinaltam egy csomo vizsgalatot...valoszinu megint valami bacikat talalt, mert most cervugidet es ciprobayt irt 10 napig. mar tobb mint 5 hete volt a spontan veteles, de meg nem volt utana mas verzesem. lassan mar ujra babat szeretnenk. onnek mi a velemnye? valaszat varom, tisztelettel koszonom.

        Dr. Herman Tünde válasza a nőgyógyászat témában

        A hüvelyfertőzést meg kell szüntetni, vizsgálatokra van szükség, hogy pontosan milyen kórokozó okozza a gyulladást, amennyiben a kezelés megtörtént, két hónap múlva próbálkozhatnak ismét teherbeeséssel.Érdemes megcsinálni egy hysteroscopos (méhtükrözés) vizsgálatot, amivel ki lehet zárni a méhben lévő eltéréseket, ami esetleg a vetélést okozhatta. Ha erről bővebb információt szeretne, írjon. Tisztelettel: Dr. Herman Tünde


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 24., 21:13; Megválaszolva: 2010. november 29., 18:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: