Visszatérő méhgyulladás és fertőzés

Tisztelt Doktor Úr/Nő! 22 éves vagyok és 13 éves korom óta állandó problémáim vannak. Már 5éve vagyok a vőlegényemmel, ő is volt az első nekem 18 éves koromban és máig is az egyeteln. Mégis egyik visszatérő probléma a kül. fertőzések.Szinte nincs is szexuális életünk! Erős menstruációs görcseim vannak már menstruáció előtt is pár nappal. De ezen kívül is együtlét közben is sokszor fejgörcseim vannak, máskor begörcsölök 1 pár perc után, ami aztán néha órákig megmarad.Sokszor fáj a hüvelyem is.Van h együtlét után, de nagyon sokszor érzem h ki van sebesedve a nyálkahártyám. Ezenkívül állandóan puffadok (még a víz is puffaszt néha! ) . A méhem szinte állandóan be van gyulladva. Már 1, 5 hónapja állandó hőemelkedésem van, hányingerem szédülése rosszullétek naponta többször, abszult nem tudunk együtt lenni. Mikor ez kezdődött éreztem hogy megeemeltem magam.Nagyon begörcsöltem. Akkor két hétig még 1-2 kilótol is begörcsöltem, de most sem igazán tudok emelni.Elmentem nőgyógyászhoz, aki megvizsgált, levette a rákszűréshez a mintát.De alighogy végzett a vizsgálattal, nagyon begörcsöltem, és fel sem tudtam állni mert rögtön elájultam.Rögtön mentőt hívott. Azt mondta valószínűleg méhenkívüli terhességem van.De a kórházba azt mondták h terhesség nincs és hogy semmi bajom.Hazaengedtek vissza hőemelkedéssel. A beküldő nőgyógyász azt mondta h volt 1 méhszájseb, ami már begyógyult és fertőzés. Erre kaptam canesten hüvelytablettát, ami sebesremarta a hüvelyem.Rengeteg színtelen, vízszerű folyadék jött belőlem+a túrós állagú tabletta, amiből még csak kettőt használtam de még napok múlva is ömlött belőlem.Nem hiszem el hogy semmi bajom.Ugyanazok a tüneteim vannak még most is és nincsenek válaszok a kérdéseimre. Mit tegyek? Én pedig még egyszer 4 gyermek boldog édesanyja szeretnék lenni és kiegyensúlyozott szexuális életet élni a párommal ennyi év után végre. Előre is köszönöm a segítségét! Tisztelettel! Andrea

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fájdalmas görcsök témában

Kedves Andrea!

A tünetek olyanok voltak, amiket leírt, amiket nem lehet sehová tenni. Nem igazán szervi ok szerintem, hanem lelki. Valami nincs rendben az életében. Nem boldog. Én azt gondolom, hogy amennyiben egymás után orvosok nem találnak semmit sem magának, akkor azt javaslom, hogy keressen fel egy pszichológust, mivel a panaszai igencsak lelki eredetű oknak tűnnek, amiket szervi tünetek fednek fel.

Kérdés: 2008. június 20., 22:40; Megválaszolva: 2008. június 20., 22:40
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés
Nőgyógyászati Uh lelet
Menstruáció előtti verzes