• Candida vagy mégsem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! Problémám a következő: Legalább 5-6 éve fehér, kellemetlen szagú folyásom van. Voltam vele nőgyógyásznál, de a tenyésztés eredménye azt mutatta, hogy nincs fertőzésem. (3 évvel ezelőtt).Pár hónapja is elmentem, mert elegem van a folyásból, gondoltam egyértelmű, hogy fertőzésem van, de a mostani tenyésztés is azt mutatta, hogy teljesen rendben van velem minden. Ennek ellenére, a fehér folyás ugyanúgy meg van, viszketés, vagy egyéb tünet nincs. Kérdeztem a nőgyógyászom, hogy mit csináljak, mert nem lehet normális, hogy van ez a folyásom. Erre azt mondta, hogy ez normális, idegi alapon is lehet.....mondom oké, de már évek óta, folyamatosan van...!!? Nem tudom számít-e, de a tenyeremen rendzseresen 4-5 hónaponként előjön gombás fertőzés, amit canestennel mindig kezelek.(már a tünetek kezdeténél, úgyhogy gyorsan elmúlik) és édességet is sokat eszek. Nem tudom elképzelni, hogy ez a folyás természetes legyen , de ha a tenyésztés és a rákszűrés eredménye is jó lett,akkor nem tudom mit tehetnék .... Köszönöm a tanácsát, előre is!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombás fertőzés témában

        Kedves kérdező! Egy időben önt és a partnert is gombaellenes készítménnyel lenne javasolt kezelni. A kúra után Gynophilus protexint alkalmazzon, aktus után tejsavas irrigálást végezzen.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 20., 21:00; Megválaszolva: 2010. november 22., 15:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés