• Hormonbaj

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        19 éves múltam, de nem fejlődött ki rendesen a mellem(csak elkezdett, a legkisebb melltartó is nagy), ezen kívül erősen szőrösödök, olyan helyeken is, ahol nem kellene,pl.hason,fenekem,lábujjaim,mellkasom,stb.Voltam nőgyógyásznál, ő csak azt javasolta, hogy szőrtelenítsek.Miért kéne olyan helyen, ahol nem is szabadna szőrösnek lennem?Érdekelne, hogy mi lehet a bajom, mert szeretném kivizsgáltatni magam.Van egy barátom, de kerülöm vele a testi kontaktust, mert már kozmetikailag nem bírom kezelni a szőrösödést, hiszen bennszakad a szőr, begyullad,kis fekete pontok maradnak utána,stb.Ez szerintem valami betegségtől van, csak nem tudom, mit lehetne tenni,hiszen már szinte belebetegedtem a dologba.Köszönöm segítségüket!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati endokrin témában

        Kedves Kérdező! Vegye komolyan a problémát, jól teszi, hogy nem hagyta nyugodni a dolgot a nőgyógyásza válasza után. Nőgyógyászati endokrinológiai szakrendelésre kérjen beutalót, itt a hormonszinteket megnézik, és megfelelő kezelést fognak tudni javasolni. Mielőbbi jobbulást!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 19., 10:15; Megválaszolva: 2010. november 21., 15:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés