• Kb. 2héttel korábbi menses

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! 2 héttel korábban megjött a mensesem, legalábbis olyasmi mintha az lenne lényegében mintha pecsételő vérzés lenne.(Még csak ma reggel óta van ez)De tegnap együtt voltam este a párommal. Fáj a hasam,és a mellbimbóm.Mitől lehet ez? Terhes nem lehetek,mert a párommal megszakításos módszerrel védekezünk. Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Deli Tamás válasza a köztivérzés témában

        Tisztelt Kérdező! 1. Lehet középidős, ún. ovulációs vérzése, ebben az esetben nem kell aggódni. 2. Lehet az együttlét miatti, ún. postcoitalis, kis hámsérülésből adódó vérzése. 3. A megszakítás nem biztos módszer, tehát lehet terhes. Egyébként minden fogamzásgátló módszer mellett lehet terhes az ember, csak a megszakítás ilyen szempontból különösen gyenge módszer. Ha nem jön meg a menses a várt időben a szokott formában, végezzen terhességi tesztet. 4. Ha a hasfájása erősödik, vagy erősebb lesz a vérzés, forduljon nőgyógyászhoz. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 14., 21:56; Megválaszolva: 2010. november 29., 22:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés