• Gyógyszerek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyem/Uram! Ma voltam nőgyógyásznál, mivel szexuális együttlét után véreztem (már nem voltam szűz). Azt mondta mikor vizsgált, hogy a méhszájból vérzek, mert akkor is kivérzett, mikor ő hozzáért. Írt fel Pimafucin hüvelykúpot, és Cikatridina hüvelykúpot is. Az lenne a kérdésem, hogy elkezdjem-e a Pimafucin alkalmazását most? 4 nap múlva kezdődik a menstruációm, és 6 db-ot írtak fel. A betegtájékoztatóban az szerepel,hogy jóval a menstruáció várható kezdete előtt vagy közvetlenül utána kell elkezdeni a kúrát. A Pimafucin hüvelykúp után rögtön kezdhetem is a Cikatridina használatát? Azt olvastam, hogy a Cikatridina használata esetén már létesíthetek szexuális kapcsolatot. Ez valóban így van? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Kérdező!Elkezdheti menses előtt is,majd menses után folytatja.A nemi életet akkor folytassa,ha panaszmentessé válik.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 10., 16:17; Megválaszolva: 2010. november 15., 10:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés