Ez normális?

Rendszertelen menstruációm miatt orvoshoz fordultam, aki ultrahangos vizsgálatra küldött. A vizsgálati lapon ez szerepelt: Diagnózis: K V T Amenorrhoea, k.m.n. 0 Polycystás ovarium syndroma 3 Az orvos azt tanácsolta, abban az esetben van csak szükség műtétre, ha gyermeket szeretnék, különben nincs vele tennivaló. Azóta azonban eltelt egy év és menstruációm azóta sem volt. Kérdésem az lenne, hogy valóban ne foglalkozzak vele? A választ előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza menstruációs zavar témában

Kedves Kérdező!

A PCO önmagában tényleg nem indokol műtétet, de azzal azért foglalkozni kellene, hogy nincsen vérzése már 1 éve. Én meghoznám a vérzését gyógyszerrel, majd vérvételt kérnék és hormonnal peteérést stimulálnék, hogy helyrebillentsem a menseseit.

Kérdés: 2008. június 19., 21:23; Megválaszolva: 2008. június 19., 21:23
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45