• Kicsi duzzanat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tizstelt Doktorúr/nő! Az a problémám, hogy észrevettem hogy a hüvelyemen, ha jól érzem a méhszájamon keletkezett egy kis duzzanat. Körülbelül akkora és olyan alakú mint egy kicsi pattanás. Ahogy megtapogattam szerencsére nem fájt és nem volt érzékeny, de már korábban is éreztem azt hogy ott van valami de akkor még alig lehetett észrevenni és nem tudom hogy ez baj-e. Nem élek nemi életet, nem is éltem émg, és arra is mindig nagyon ügyelek hogy ne kerüljön bele szennyeződés, úgyhogy ez teljesen magától alakult ki. Azt szeretném megtudni hogy ez lehet-e baj és hogy mit csináljak vele. Válaszát előre is köszönöm szépen!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvely témában

        Kedves Hölgyem! A duzzanat pontos okát vizsgálattal lehet csak tisztázni. Keressen fel nőgyógyógyászt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 03., 19:24; Megválaszolva: 2010. november 06., 15:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés