• PCO

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        27 eves PCO-s vagyok es gyermeket szeretnenk. Ferjemmel ugy döntöttünk, hogy mielött a gyogyszeres megoldasokhoz nyulnank, adunk egy eselyt a termeszetes gyogymodoknak es ezert kb. ev eleje ota termeszetgyogyaszhoz jarok, kaptam egy homeopatias alkati szert es vegigcsinaltam egy 10 alkalmas kurat akupunkturabol. Menstruacioim teljesen rendszertelenek es mindig nagyon csekely mennyisegü, barnas es tünetmentes (semmi mellfeszüles, hasfajas stb.). Legutobbi alkalomkor viszont nagyon erös alhasi fajdalmaim voltak es a verzes is meglehetösen nagy mennyisegü volt, elenkpiros szinü. A kerdesem az, hogy mit jelenthet ez a valtozas. Most a 17. ciklusnapon tartok, a 13-14. nap körül enyhe fajdalmat ereztem a petefeszkek környeken. Lehet, hogy helyreallnak a dolgok? Valaszat elöre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a pco, homeopátia, teherbeesés, gyermekvárás témában

        Tisztelt Kérdező! Igen, lehet, hogy egy a PCOS-ben is egyébként spontán előforduló rendes ovulációja és rendes mensese volt, ezért változhatott a vérzés jellege. Azt, hogy a ciklust és a vérzést a természetgyógyásztól kapott "gyógyszer" és kezelés hogyan változtatja meg, úgy gondolom, tőle kellene megkérdezni, nyilván készséggel és szakértelemmel válaszol. Üdvözlettel,


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 03., 19:00; Megválaszolva: 2010. november 08., 12:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés