• menstruáció rosszkor

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! A problémám az lenne, hogy október 19-én megjött a menstruációm, minden rendben volt, 5 napig tartott, ahogy szokott, és pontosan jött meg 30 napra. Majd most október 30án megint elkezdtem mensturálni. Most viszont nincs annyira sok, és leginkább csak ilyen barnás folyás, nem teljesen véres,de vmelyik nap csak vér volt például.És ez még azóta sem múlt el! Most kezdtem el az egyetemet, de igazából semmi komolyabb stressz nem ért az elmúlt hónapokban, még az egyetem kapcsán sem,így másra problémára nem tudok gondolni. Vajon mi lehet a gond? Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Deli Tamás válasza a középidős vérzés témában

        Tisztelt Kérdező! Átmeneti hormonszint-ingadozás, középidős vérzés, nem megfelelő fogamzásgátló-szedés, petefészekciszta, méhnyak vagy endometrium gyulladás, terhesség, méhen kívüli terhesség a lehetséges okok, az egyre csökkenő valószínűség sorrendjében. Ha panasza lenne (alhasi görcs, erős vérzés, láz) azonnal, egyébként a rendetlen vérzés ismétlődése esetén forduljon nőgyógyászhoz, aznapi friss terhességi teszt eredményével. Addig is érdemes mensesnaptárt vezetni. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 03., 18:27; Megválaszolva: 2010. november 08., 11:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés